Η ιστορία μας

Μια ζωή κατασκευές

Η εταιρεία μας Metal & Wood Creations by Demetris Georgiou, είναι μια νέα εταιρεία στο χώρο των κατασκευών με συνδυασμό μέταλλο, ξύλο και γυψοσανίδα. Η φαντασία, η υπομονή και το ταλέντο του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Δημήτρη Γεωργίου, είναι ο βασικός λόγος για να επιλέξετε την εταιρεία μας για την κατασκευή στεγάστρων, σκεπών, πέργολων, ξύλινων κατασκευών κ.α.
 

Ο τρόπος εργασίας μας δεν διαφέρει από τις άλλες εταιρίες αλλά το μεράκι, η ποιότητα και η αισθητική στο αποτέλεσμα μας κάνει να διαφέρουμε από τους άλλους. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οτιδήποτε στην αυλή ή την οικία σας χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονικό σχέδιο που θα μας παρουσιάσετε ή με την περιγραφή ή την ανάγκη σας και να προσαρμόσουμε την κατασκευή στην υφιστάμενη κατοικία ή να επεκτείνουμε μια άλλη υπάρχουσα. 

 
Ο συνδυασμός ξύλου, μετάλλου και γυψοσανίδας μπορεί να δώσει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα προσθέτοντας ότι καλύτερο μπορεί να δώσει το κάθε υλικό στην όψη, στη στερεότητα και στην ασφάλεια που όλοι μας επιθυμούμε. 

 
Πέραν των πιο πάνω η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη σε θέματα συντήρησης των κατασκευών μας ή υφιστάμενων κατασκευών, έτσι ώστε οι κατασκευές σας να φαίνονται πάντα καινούργιες. Θεωρούμαι σημαντικό να γίνεται επιθεώρηση της κατασκευής σας σε τακτά χρονικά διαστήματα που θα συμφωνηθεί μεταξύ μας και μετά την επιθεώρηση θα γίνονται οι απαραίτητες επιδιορθώσεις που χρειάζεται μια κατασκευή για να μη γίνει έρμαιο στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Έτσι οι κατασκευές είναι πάντοτε ασφαλείς και σε καλή κατάσταση προσθέτοντας έτσι στην αξία και στην ομορφιά του σπιτιού σας.

Το ξεκίνημα

Το ξεκίνημα

Η φαντασία, η υπομονή και το ταλέντο του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Δημήτρη Γεωργίου, είναι ο βασικός λόγος για να επιλέξετε την εταιρεία μας για την κατασκευή στεγάστρων, σκεπών, πέργολων, ξύλινων κατασκευών κ.α.

Τιποτα δεν ξεπερνα την ευχαριστηση του να βλεπεις ενα πελατη ενθουσιασμενο με το τελικο αποτελεσμα που φτιαξαμε και να θελει να το πει σε ολους τους φιλους του.  

Δημητρης Γεωργιου, Ιδιοκτητης

Η ομάδα

Οι επαγγελματίες της Metal & Wood

Δημήτρης Γεωργίου

Δημήτρης Γεωργίου

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

O Δημήτρης Γεωργίου,  ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Metal & Wood Creations, κατάγεται από το χωριό Κλήρου της επαρχίας Λεωκωσίας.

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος εταιρίας με μεγάλη παράδοση στην κατασκευή επίπλων ειδικών για υποστατικά εστίασης και ξενοδοχείων  και έχει δει από πρώτο χέρι τι σημαίνει εξειδικευμένες ανάγκες που να ταιριάζουν στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 

Χριστόφορος Ιωάννου

Χριστόφορος Ιωάννου

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 Ο Χριστόφορος Ιωάννου, αν και  απόφοιτος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ τον κέρδισε το πάθος του για τις μεταλλικές κατασκευές.

Οι αξίες μας

Οι λόγοι της επιτυχίας μας

icons 2-06

Εκτίμηση

Η δουλειά τελειώνει όταν ο πελάτης είναι 100% ικανοποιημένος.

Λογικές τιμές

Κοστολόγηση λογική και προσιτή προς όλους.

Χτίζουμε σχέσεις

Στόχος μας είναι η δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων, όχι συμβολαίων. 

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Είμαστε γρήγοροι και συνεπής και τελειώνουμε στην ώρα μας!

Εμπιστοσύνη

Με το χτίσιμο σχέσεων, έρχεται και η εμπιστοσύνη. 

Φιλικό εργατικό

Η ομάδα μας αποτελείται από φιλικά και εξυπηρετικά άτομα. 

Υψηλή ποιότητα

Χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και υπηρεσιών.

Ακεραιότητα

Είμαστε πάντα ειλικρινείς και λεπτομερείς όσον αφορά το κόστος ενός έργου.

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

Ποιότητα εργασίας βασισμένη σε αξίες.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα, η εταιρεία μας αναβαθμίζεται και εξελίσσετε σημαντικά, διευρύνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και το πελατολόγιό της.

 

Εκτελούμε εργασίες για ιδιώτες και εμπορικές χρήσεις με το ίδιο κέφι και μεράκι αντιμετωπίζοντας όλους τους πελάτες σαν ίσους παρέχοντας ένα σύνολο επαυξημένων υπηρεσιών με δυνατότητα customization για να πετύχουμε το ακατόρθωτο.

 

Βασικός στόχος και κύριο μέλημα της εταιρείας, είναι η παροχή ψηλού επιπέδου υπηρεσιών αλλά και η άμεση και απευθείας επαφή με τον πελάτη.